marți, 20 august 2013

Demi Lovato isi dezvaluie latura sensibila. Asculta si tu balada 'Heart by Heart', cea mai buna piesa de dragoste a verii

De-a lungul timpului, pelicule precum "Twilight" sau "The Hunger Games" au fost o rampa de lansare catre succes a numeroase piese si artisti, ce au ajuns rapid in Billboard 200.

Se pare ca si "The Mortal Instruments: City of Bones" va juca acelasi rol pentru tanara Demi Lovato si piesa ei de dragoste "Heart by Heart". Inceputul suna promitator, fanii considerand deja noul single una dintre cele mai bune balade ale acestei veri.

Demi Lovato isi continua incet, dar sigur evolutia pe scena muzicala, iar noua balada pop cu infuente rock nu face decat sa ii puna in evidenta timbrul vocal inconfundabil. Mai mult, incheierea piesei ne dezvaluie o latura a cantaretei pe care rar ne e dat sa o auzim. De-a dreptul impresionant!


Asculta si descarca gratuit mp3 aceasta piesa de muzica noua.

Pe coloana sonora a peliculei sunt prezente si alte nume celebre, precum BassnectarAriana GrandeZedd,Colbie Caillat, iar discul oficial va fi lansat pe 20 august, cu o zi inaintea premierei cinematografice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu